Οικονομική στήριξη


Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο κι επιθυμούμε οι δράσεις μας να είναι προσβάσιμες από όλους και όλες ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Έτσι, για τους/τις εκάστοτε συμμετέχοντες/-ουσες στις δράσεις μας ισχύει το σύστημα της ελεύθερης συνεισφοράς. Ελπίζουμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα έξοδά μας μέσω δωρεών.


Ο Μικρός Ντουνιάς είναι ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα με πολλή προσπάθεια και κόπο από την αρχική ομάδα, όμως, καθώς η χρηματοδότησή του βασίζεται σε δωρεές, η τύχη του βρίσκεται στα χέρια όλων μας. Υπάρχουν πολλά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όπως μισθοί παιδαγωγών, εκπαιδευτικό υλικό, θέρμανση, έργα υποδομής.


Βασιζόμαστε ουσιαστικά σε ανθρώπους που θα πιστέψουν και θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.


 Yπάρχουν τρείς τρόποι για να μας στηρίξει κάποιος/-α οικονομικά:

  • Με κατάθεση στον λογαριασμό μας: στη Εθνική τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: 415/004159-91
     IBAN GR15 0110 4150 0000 4150 0415 991
    SWIFT/BIC τράπεζας: ETHNGRAA
    Δικαιούχος: Σύλλογος για την προώθηση του πολιτισμού και την περιβαλλοντική               ευαισθητοποίηση, ο Μικρός Ντουνιάς
Αιτιολογία : δωρεά


  • Μηνιαία συνδρομή: Η ιστοσελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα να γίνεται πάγιος/-α υποστηρικτής/-τρια του Μικρού Ντουνιά, καταβάλλοντας μια μηνιαία συνδρομή. Η μηνιαία συνδρομή αποτελεί μια σωτήρια επιλογή για το εγχείρημα, καθώς τα έξοδά τρέχουν κάθε μήνα και είναι αδύνατον να καλυφθούν μακροπρόθεσμα μέσω μιας μεμονωμένης εκστρατείας. Εάν σκέφτεστε να στηρίξετε οικονομικά το εγχείρημά μας, παρακαλούμε εξετάστε σοβαρά αυτή την πιθανότητα.

  • Άπαξ οικονομική ενίσχυση: Μέσω της ιστοσελίδας μας (κουμπί «ενίσχυσέ μας» στην αριστερή στήλη) .